Sveriges Servicestationer lanserar konceptet alltidOSS

Är du intresserad av ökad försäljning utan stigande personalkostnader?
Just nu rullas Organisationen Sveriges Servicestationers koncept alltidOSS
ut på flera av landets servicestationer.


Såhär fungerar det:

När du går hem för dagen ställer du enkelt om till obemannat.
Dina kunder loggar in med BankID så att ålder och identitet ska kunna säkerställas. Den som loggar in ansvarar för eventuellt sällskap som släpps in i butiken och via din egen portal kan du som alltidOSS-kund löpande välja nivån på säkerhet. Du kanske vill lägga till en kreditkontroll innan kunder får tillträde, eller avgränsa kundklientelet.

De varor som inte tillåts att vara till försäljning när butiken är obemannad placeras utom räckhåll, lämpligast bakom en ståljalusi. I övrigt erbjuder butiken sitt vanliga sortiment, precis som om du eller din personal själva vore på plats.

AlltidOSS utgör en trygghetslösning även för stationer som är bemannade nattetid. Om nattkunder loggar in med BankID så vet personal på stationen vem de släpper in. Låter man självutcheckningskassan vara igång även dagtid när personalen är på plats så får de fria händer att ta hand om butiken. Kunderna klarar lätt att själva betala för en glass eller en kaffe och det blir tid till sälj- och kundservice när någon vill veta lite extra om nya torkarblad, eller ha en grillad korv.

På sikt kommer kunderna att kunna hantera ännu mer av stationernas utbud på egen hand. Inte bara servicestationernas butiker kan göras semibemannade utan även andra delar av verksamheten. Biltvätt -”tvätta själv”- kan enkelt finnas tillgänglig dygnet runt i en säker miljö och har redan installerats hos ett par servicestationer. Samtidigt testas både en snuskyl och en energidrickskyl som kommer att bli nya delkoncept.

Ta första steget genom att kontakta OSS på info@oss.se. Vi hjälper dig att snabbt komma igång, tillsammans tittar vi på det du behöver. Inom ett par månader kan du luta dig tillbaka med en lösning som tar dig och din station in i framtiden. De flesta har tjänat in investeringen under det första året.