Det är inte långt kvar till årets stora händelse - Utbildningsresan i Palma 2024! 

I år kommer vårt utbildningsprogram att fokusera på "SMS" - Service, Matupplevelse och Säkerhet, viktiga komponenter för stationer landet över. Vi kommer att lära oss nya grepp om hur vi kan utveckla oss och hur vi håller oss uppdaterade inom dessa tre områden. Under veckan får vi branschanalyser, säkerhetsföreläsningar, leverantörssamtal och vi kommer att inspireras i Palma rejält om service och nytänk kring att "äta-nu" på station.

Schema Palma 2024

 
 

Inspirationsföreläsare: 

 
 

Matupplevelsens År 2024 med Jessie Sommarström

2024 har vi döpt till Matupplevelsens år och vi är stolta över att kunna presentera vår stora inspirationsföreläsare i Palma – Jessie Sommarström. Under de senaste åren har Jessie synts flitigt i TV-sammanhang, sommarpratat och mottagit en lång rad utmärkelser. Här är några av hennes mest anmärkningsvärda prestationer:
  1. Årets Kock 2022: Jessie blev den andra kvinnan någonsin att vinna denna prestigefyllda titel, vilket markerar hennes excellens inom gastronomi.
  2. Årets Kvinna i Besöksnäringen 2023: Denna utmärkelse erkänner Jessies betydande bidrag till besöksnäringen och hennes ledarskap inom matupplevelser.
  3. Kockarnas Kock 2023: Ett erkännande av hennes framstående ställning och bidrag inom kockyrket i Sverige.
  4. Gastronomiska Akademiens Guldmedalj 2023: Tilldelad för hennes exceptionella insatser och innovationer inom gastronomi.
I våras utnämndes Jessie även till hedersdoktor vid Umeå universitet och vann i maj Gastronomipriset i kategorin Årets förebild 2024.
Jessie kommer att dela med sig av värdefulla insikter och inspiration för hur vi kan förbättra mat- och serviceupplevelsen på våra servicestationer. Vi ser fram emot att välkomna Jessie och att låta oss inspireras av hennes passion och expertis. Hennes unika perspektiv kommer att hjälpa oss att skapa framtidens servicestationer och koncept som håller våra kunder nöjda längs vägarna.