Driv gärna servicestation men inte utan OSS.


Vi har nätverket och kunskapen för dig som medlem.Behöver du råd i din vardag?
Det får du hos OSS, organisationen där alla medlemmar är aktiva servicestationsinnehavare och fria företagare.
Som medlem får du handfast och personlig hjälp från köp av station, till drift och avslut. Vi företräder dig i din roll som branschverksam, som arbetsgivare och som avtalsknuten till drivmedelsbolagen. Vi ger dig förhandlingshjälp, representerar dig gentemot myndigheter, erbjuder branschanpassad utbildning, medlemsförmåner samt personlig företagsrådgivning. Hos OSS får du gemenskap, trygghet och expertis.

För att bli medlem i OSS gör du så här: (behöver du fylla i en medlemsansökan.(LÄNK + SLIDER))


Medlemsansökan:


1. Ta kontakt.

Det första du behöver göra är att ta kontakt med oss. Genom att fylla i formuläret här nedan på sajten så får vi de uppgifter vi behöver för att ta reda på vad som gäller för dig och ditt företag. Vi kontaktar sedan dig så snart som möjligt.

2. Återkoppling.

Vi ringer upp dig för att berätta allt du behöver veta kring ditt medlemskap. Vi går igenom medlemskapets förmåner och skyldigheter.

3. Färdigställa och komplettera ansökan.

Nu har du fått allt material du behöver från oss för att färdigställa din ansökan och skicka in den till oss. Du kan behöva komplettera din ansökan blablabla.

4. Bekräftelse.

Nu har OSS gått igenom dina lämnade uppgifter och kan bekräfta blir ditt medlemskap. Välkommen till OSS!

Vad du får som medlem:

Bli ett med OSS

Organisationen Sveriges Servicestationer -OSS - består av 1 000 medlemmar och organiserar de av landets servicestationer som är fria företagare.
 
 
Alt. Bli medlem i OSSAlt. Bli medlem i OSS