Har du en servicestation och behöver råd i din vardag?

Du är entreprenör ända ut i fingerspetsarna och drivs av att skapa en hållbar verksamhet med god lönsamhet.
Det är viktigt för dig att ständigt hänga med i utvecklingen inom drivmedelsbranschen, och att få råd och tips om hur du kan bibehålla och vidareutveckla en modern och relevant verksamhet. Du uppskattar den gemensamma styrkan som skapas då många företagare inom ditt område verkar tillsammans för att skapa en stark medlemsorganisation. I det personliga mötet med andra medlemmar bygger du ditt kollegiala affärsnätverk och laddar samtidigt batterierna under trivsamma konferenser och utbildningsresor
som en välkommen paus från det vardagliga.
Organisationen Sveriges Servicestationer, OSS, är den enda företagarorganisationen som är specialiserad på allt inom just ditt verksamhetsområde. Hos OSS är alla medlemmar aktiva servicestationsinnehavare och fria företagare. Som medlem får du handfast och personlig hjälp från köp av station, till drift och avslut. Vi företräder dig i din roll som branschverksam, som arbetsgivare och som avtalsknuten till drivmedelsbolagen. Vi ger dig förhandlingshjälp, representerar dig gentemot drivmedelsbolag och myndigheter, erbjuder branschanpassad utbildning, medlemsförmåner samt personlig företagsrådgivning. Vi driver opinion och arbetar aktivt med framtidsfrågor som direkt berör dig, din verksamhet och din framtid. Hos OSS får du gemenskap, trygghet och expertis.

Vill du bli medlem? Tryck på länken nedan och fyll i din medlemsansökan.

1. Ta kontakt.

Fyll i din medlemsansökan så får vi de uppgifter vi behöver för att ta reda på vad som gäller för dig och din servicestation.

2. Återkoppling

Vi ringer upp för att berätta allt du behöver veta om ditt medlemskap. Tillsammans går vi igenom dina förmåner och skyldigheter.

3.Färdigställa kompletteringar

Nu har du fått allt material du behöver från oss för att färdigställa din ansökan och skicka in den till oss.

4. Bekräftelse

När vi hos OSS har gått igenom dina lämnade uppgifter kan vi bekräfta ditt medlemskap. Välkommen!
 

Vad du får som medlem:


 
parallax background

Välkommen till OSS

Nya drivmedel och

nya möjligheter är på väg


Tillsammans med OSS är du trygg