Dags att rösta! Vem blir Sveriges bästa station 2022?

Den 15 september sätter omröstningen för Årets Station 2022 igång.
Det går att rösta fram till den 22 september kl 24.00.
 
 

Sveriges bästa station 2021 är Circle K i Lycksele!

Svensk Bensinhandel (nuv.OSS) delar varje år ut priset ”Årets station” och i år har priset tilldelats Circle K (Lycksele Macken AB) i Lycksele med följande motivering:

”Ola Norberg och Lotta Boman, som driver Circle K i Lycksele, utmärker sig både lokalt och nationellt. De är exempelvis störst på försäljning av hamburgare inom hela Circle K-kedjan. Ola och Lotta har skapat en framgångsrik och relevant servicepunkt i samhället genom att konstant och kontinuerligt utvecklat sin affär med fokus på kundmötet. De båda ägarna med personal visar både branschen och kunderna vad ett genuint värdskap innebär, och genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokalt entreprenörskap har de skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet.”

– Det är glädjande att få dela ut priset ”Årets station” till Ola och Lotta som är duktiga entreprenörer och goda representanter för branschen, säger Robert Dimmlich, VD för Svensk Bensinhandel.

I samband med utnämningen erhåller vinnaren rätten att använda Svensk Bensinhandels varumärke ”Årets station“ fram tills nästkommande års prisutdelning.

 

Om Årets Station

Utmärkelsen inrättades 2006 med syfte att uppmärksamma duktiga entreprenörer inom drivmedelsbranschen. Utmärkelsen vilar på tre pelare; nämligen att utse en värdig station som vinnare och lämna erkännande, att för branschen lyfta ett gott föredöme och visa hur affären kan utvecklas samt att uppmärksamma allmänheten hur en modern station drivs för att ge utmärkt service till bil och bilist.


Alla tidigare vinnare finns här: